Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/mariekevanhaarlem.com/httpdocs/wp-content/themes/mariekevhaarlem/page-programmas.php on line 27

Ik leer leren

Bijna dagelijks leert je kind wat nieuws. Het ontwikkelt zich en groeit. Je kind leert lopen, fietsen, tekenen. Dat gaat op een natuurlijke manier. Helemaal vanzelf (en misschien met een kleine aansporing van jou ☺). Op de basisschool kunnen er echter problemen ontstaan. Als bijvoorbeeld blijkt dat je kind de ‘norm’ niet haalt. Het kan zijn dat je zelf ook ziet dat je kind onder z’n niveau presteert. Terwijl je weet dat het veel meer in z’n mars heeft. Maar om een of andere reden komt het er niet uit.

Meer informatie

NLP coaching voor kinderen en hun ouders

Veel kinderen hebben een ander leersysteem dan het schoolse leersysteem. Ze hebben een ander informatieproces. Ze zijn bijvoorbeeld visueel ingesteld, echte beelddenkers. Bij alles wat de juf of meester zegt, zien ze een plaatje. Ook het alfabet slaan ze als een plaatje op. Soms staan de letters door elkaar. En dan kunnen ze een letter niet meer zo makkelijk terugvinden. Dan lijkt het alsof je kind niet goed kan leren. Maar in werkelijkheid heeft het een vol hoofd met plaatjes die niet bij elkaar passen.

Meer informatie

NLP for Kids

NLP for kids is speciaal ontwikkeld om hun beste en meest ontspannen manier van ontwikkelen mogelijk te maken. Om het al oude principe, jong geleerd is oud gedaan. Kinderen leren door te spelen en dat doen ze nog makkelijker als zij zich veilig en geborgen voelen, thuis en op school.

Meer informatie
css.php